Get ready to become open about your relationship 

HET EVENT

We zijn allemaal heel goed in doen alsof onze relatie prima is. ‘We hebben een mooi huis, we kunnen twee keer per jaar op vakantie, we hebben prachtige kinderen waar we erg van genieten.’ Dat komt zo’n beetje standaard uit de mond van iedere vrouw. Gevolgd door: ‘Hij doet zijn kleren niet in de wasmand, hij verschoont nooit het bed en als hij heeft gestofzuigd denkt hij dat het huishouden klaar is.’ Weet je wat we dan zeggen… ‘Maar ja, zo is toch iedere man?!’ We lachen zelfs om de herkenning.

Daar gaat iets mis. Want dat betekent dat jij die taken als vanzelf op je neemt. En niet alleen deze, maar wel honderd meer. Terwijl je er eigenlijk van baalt. Dat doet iets met je relatie. Hij verwacht als hij thuis komt van zijn werk dat gezellige popje dat blij is om hem te zien. Jij kunt alleen maar denken: ‘Alsjeblieft raak me niet aan, dan moet dat óók nog vandaag.’

Op het event ‘Get ready to become open about your relationship’ ontmoeten vrouwen elkaar in die herkenning. Vandaag zeggen we wél dat we ervan balen hoe zwaar en eenzaam het soms is. Want alleen vanuit die eerlijkheid kan er wat veranderen. Naast openhartige verhalen van toffe sprekers, krijg je praktische handvatten en tools aangereikt hoe je het gesprek met je partner aan kan gaan. Zodat je wél zin hebt om hem te bespringen, zodra je de sleutel in het slot hoort.

TALK MECHIE CEELEN

Mechie Ceelen is de organisator van dit event. In haar talk moedigt ze vrouwen aan zogenaamde hartzaken met hun partner te bespreken. Jezelf uitspreken is pas echt je verantwoordelijkheid nemen. Hoe zorg je voor een fijnere relatie, en een veel leuker leven? We willen graag een man die ons ziet, draagt, steunt, af en toe met rust laat en… goed is tussen de lakens. Dit eisenpakket wordt niet ingewilligd zolang jij je behoeftes en verlangens opzij zet op alleen voor jezelf houdt. Hoeveel vrijheid heb jij weg gegeven? Let’s TALK.

TALK CAROLIEN VAN DE KAMP

Carolien van de Kamp komt voor het eerst vertellen over haar scheiding. Is scheiden nou wel zo’n goed idee? Hoe blijf je in verbinding met jezelf, je ex-partner en je kinderen hierin. Haar reis op zoek naar haarzelf is hartverwarmend en inspirerend voor menig vrouw die ergens onderweg zichzelf is kwijtgeraakt.

SURPRISE TALK

Naast Mechie en Carolien komt er nóg een gastspreker een mooie talk houden. Wie dat is en waarover deze talk gaat, is nog even geheim. Ik maak binnenkort meer bekend. Op dat moment zal ook de prijs van het event omhoog gaan. Maak dus nu van de gelegenheid gebruik om er voor een early bird prijs bij te zijn.

Event

get ready to become open about your relationship

Kom naar deze inspirerende middag die we afsluiten met een drankje en borrelhapje.

Wanneer?
Donderdag 16 september 2021
13.00 – 17.00 uur

Waar?
Restaurant Van Aken in het Werkwarenhuis
Tramkade 22
5211 VB ‘s-Hertogenbosch

Investering?
Jouw investering bedraagt nu € 27 incl. btw.
Wanneer de surprise talk bekend wordt, gaat de prijs omhoog naar € 47 incl. btw.

Copyright 2020 Mechie Ceelen
Branding & Website Joyce Ebbens