Soulfood

Inspiratie voor je (single) relatie

 

#Nummer 6

Wat is hypnotherapie?

Als je het gevoel hebt: ik ben niet goed genoeg en daardoor nu gedoe ervaart in relatie en tussen de lakens…

Het gevoel van niet goed genoeg zijn, krijg je vanzelf als je altijd hard je best hebt moeten doen om gezien te worden. Om je geliefd te voelen. Om begrepen te worden.

Dit begint bij je ouders. Ondanks dat zij alles hebben gedaan wat binnen hun vermogen lag, kan het zo maar zijn dat dit niet is wat jij écht nodig had. En dat je daardoor harder je best ging doen. Ook als je aan andermans voorwaarden moest voldoen. Want ja, je doet er toch ook gewoon toe!

Op een gegeven moment ga je denken dat het normaal is. Dus je gaat hier ook gewoon mee door en niet alleen bij je ouders. Ook bij anderen; vriendschappen, collega’s, leidinggevenden, familie en noem maar op.

Je gaat door met het anderen naar hun zin te maken.
Je gaat door met aan het voldoen van de verwachtingen van anderen. 

Uiteindelijk gaf (of geeft) je dat een goed gevoel. Je hebt ontdekt dat voor het krijgen van liefde, bevestiging, vertrouwen je afhankelijk bent van anderen… Alleen door dit systeem of patroon (hoe je het ook noemt) loop je als volwassene vast in je leven. Meestal op meerdere vlakken. Zo ook in relaties en tussen de lakens.

Het denken dat je niet goed genoeg bent, is al van jongs af aan ontstaan. Waardoor je al die tijd denkt dat voor jezelf goed te voelen dat je altijd een ander nodig hebt.

Hierdoor heb je jezelf afhankelijk gemaakt van een ander. Hierdoor blijft de leegte die je diep van binnen voelt bestaan.
Hierdoor heb je jouw eigenwaarde gekoppeld aan anderen.
Hierdoor loop je nu vast in relaties en tussen de lakens.

Dat is ook niet gek want je hebt het jezelf zo aangeleerd. Wat je aanleert, kun je ook afleren. Zodat je voelt wat je nodig hebt zonder daar anderen voor nodig te hebben. Omdat dit patroon zo diep geworteld zit, is het lastig om dit in je eentje op te lossen.

Wil je dit doorbreken zodat je weer wel fijne relaties en voldoening tussen de lakens hebt? Werkt trouwens ook positief door in je dagelijkse leven!

Neem gerust contact met me op!

Liefs Mechie

 

Wil je ook van je struggles tussen de lakens én in relatie af?

Kies dan voor een Exclusief én all in 1 op 1 traject. Waarin ik 3 of 6 maanden intensief met je samenwerk met de meest effectieve, duurzame én life-changing therapievorm én coaching die er is.

Zonde als blijft lopen met je blokkades / angsten en jezelf hiermee te kort blijft doen! ​Meestal zit het verleden of het leven nu flink in de weg. Vanaf €777.

Geniet weer (opnieuw) van jezelf en met je (toekomstige) partner! 

 Ervaringen van andere vrouwen lees je hier!

Waarom zou je kiezen voor (hypno)therapie inclusief coaching?

Z

Het is effectief én duurzaam

Z

Onverwerkte emoties en/of trauma worden opgelost doordat er op een diepere laag transformatie plaatsvindt op zowel bewust als onbewust niveau

Z

Volledig op maat

Z

Dagelijks support mogelijk via whatsapp

Z

Opnieuw fijne én intieme relatie(s) waarin je wél geniet en jezelf kunt en mag zijn zonder schaamte en/of schuldgevoel

Het traject is lifechanging met life-time profijt!
Voel je welkom!

 Ervaringen van andere vrouwen lees je hier!

Quote van de maand

“Je eigenwaarde is belangrijk dan de waarde die een ander jou toekent”

– Mechie Ceelen

Copyright 2020 – 2024 Mechie Ceelen