Effectief, duurzaam & Life-changing

Exclusieve All In 1 op 1 Trajecten

 

Voor de vrouw die wil groeien op álle vlakken en vooral de vrijheid wil voelen om volledig zichzelf te zijn zowel tussen de lakens, in relaties als daarbuiten!

Na veel dingen gedaan te hebben op persoonlijke ontwikkeling heeft dit voor mij echt álles veranderd! En dat in maar drie sessies! Al na de eerste sessie was mijn seksuele blokkade als sneeuw voor de zon verdwenen en kon ik weer vrij genieten van intimiteit met mijn nieuwe vriend. In de daarop volgende sessies zijn we nog iets dieper gegaan en sindsdien sta ik met veel meer vrouwelijke kracht, energie én vertrouwen in het leven! Ik heb mijn carrière naar een nieuw niveau getild en voel me beter dan ooit! Mechie is in staat om op onbewust niveau een knop om te zetten en dat is voor mij LIFE CHANGING geweest. Ook is ze een fijn mens en voelde ik me meteen op mijn gemak bij haar! Twijfel niet langer en gun jezelf Mechie!

Marloes, onderneemster

Wil je ook van je struggles tussen de lakens én in relatie af?

Kies dan voor een Exclusief én all in 1 op 1 traject. Waarin Mechie 3 of 6 maanden intensief met je samenwerkt met de meest effectieve, duurzame én life-changing therapievorm én coaching die er is.

Zonde als blijft lopen met je blokkades of angsten en jezelf hiermee te kort blijft doen! ​Meestal zit het verleden of het leven nu flink in de weg.

Geniet weer (opnieuw) van jezelf en met je (toekomstige) partner! 

 Ervaringen van andere vrouwen lees je hier!

Waarom zou je kiezen voor exclusieve (hypno)therapie inclusief private coaching?

Z

Het is effectief én duurzaam

Z

Onverwerkte emoties en/of trauma worden opgelost doordat er op een diepere laag transformatie plaatsvindt op zowel bewust als onbewust niveau

Z

Volledige aandacht voor jou en jouw proces

Z

Het traject is helemaal op maat en afgestemd op wat jij nodig hebt

Z

Dagelijks support mogelijk via whatsapp

Z

Opnieuw fijne én intieme relatie(s) waarin je wél geniet en jezelf kunt en mag zijn zonder schaamte en/of schuldgevoel

Het traject* is lifechanging met life-time profijt!
Voel je welkom!

 Ervaringen van andere vrouwen lees je hier!

*Vanaf €999 (inclusief btw)

De gesprekken kunnen zowel naar keuze offline (in Oss) als online plaatsvinden. (Voor het resultaat maakt het niks uit).

PS. Werk je in loondienst? Check bij je werkgever naar de mogelijkheden om gebruik te maken van het opleidingsbudget voor coaching en persoonlijke ontwikkeling. Good to know: op de factuur staat coaching.

Quote

“Je eigenwaarde is belangrijk dan de waarde die een ander jou toekent”

– Mechie Ceelen

Copyright 2020 – 2024 Mechie Ceelen