In de media

seksualiteit bespreekbaar maken

Mechie is geselecteerd voor ‘beste therapeut’ omdat zij bewezen kwaliteiten heeft en fantastische resultaten boekt! 

In deze afleveing vertelt Mechie over de uitdagingen en blokkades van vrouwen die ze behandelt in haar praktijk en hun doorbraken.

Als gastspreker bij SOSU Club vertelt Mechie over vastzittende blokkades en trauma’s van vrouwen waardoor het niet werkt tussen de lakens en in relatie.

Anneke Vriens lanceerde begin mei ’23 haar kookboek met inspirerende pure verhalen én heerlijke recepten. Mechie staat er in!

Slaapkamergeheimen van Mechie (46): “Het laatste wat ik wil, is nóg een generatie voortbrengen die niet over sex durft te praten.”

Zo verbeter je jouw orgasme. Kom maar!

Een interview over waarom Mechie aan dit werk is begonnen, wat zij vaak ziet als coach, maar ook tips die zij heeft voor vrouwen.

STARFISH.HEALTH is hèt digitale netwerk dat elke vraag op het gebied van aanvullende zorg verbind met meer dan 100 verschillende methodes. Mechie is ambassadeur.

Podcast

liefde, relatie & seks

Mechie helpt jou met doorbreken van blokkades en angsten zodat er -opnieuw- ruimte is voor genot, bevredigende seks én een fantastisch leven -op jouw voorwaarden + jouw manier-. Zonder dat je jezelf verliest of jezelf weg hoeft te cijferen. Speciaal voor vrouwen -single en in relatie-. In deze podcast vertelt Mechie over liefde, relaties en vrouwelijke seksualiteit. Luister je mee?

Let’s talk

VIA SOCIAL MEDIA

Op Instagram deel ik dagelijks weetjes, tips en inspiratie over seksualiteit en relatie. 

Copyright 2020 – 2022 Mechie Ceelen