love notes

Wat anderen over Mechie zeggen

Ik heb drie hele fijne sessies bij Mechie gehad. Met een open blik en wel met zenuwen stapte ik binnen, maar van spanning was al snel geen sprake meer! Mechie is een hele zachte, rustige vrouw die het je makkelijk maakt je verhaal of wat dan ook met haar te delen. De hypnotherapie op je af laten komen bleek makkelijker dan ik had gedacht! Het gebeurt gewoon! Er kwamen dingen omhoog waar ik meteen wat van begreep en waarvan ik wist dat dit nog ergens diep zat. Alleen kon ik er eerder niet echt iets mee. Ook kwamen er dingen omhoog waar ik niet direct iets mee kon. In de maanden na de de sessies kwamen deze onderwerpen terug in mijn leven en bleek ik er helemaal anders mee om te gaan dan voorheen. Het heeft al die tijd zo doorgewerkt in mij, zó bijzonder! Mechie bedankt voor je hulp en zachtheid! Ik kan een traject zeker bij iedereen aanraden die dealt met blokkades op wat voor vlak dan ook!

Mirte

Drie keer heb ik een sessie gehad bij Mechie en alle drie waren ze zeer helend! Ik kreeg informatie uit mijn onderbewustzijn en het gaf me hele mooie inzichten waar ik echt verder mee kan! Ik heb Mechie ervaren als veilig, betrouwbaar, kundig, enthousiast en humoristisch. Dankjewel Mechie!

Yvonne, onderneemster

Hele fijne sessies bij Mechie gehad. De combinatie van hypnotherapie samen met coaching was erg fijn. Langzamerhand gingen mijn blokkades weg en kwam ik weer helemaal terug bij mezelf waardoor ik weer kon genieten! Dankjewel!

Steffie, onderneemster

De sessies die ik heb gehad bij Mechie, kan ik het beste omschrijven als: veilig, geborgen, ontspannen én helend! Bij vlagen was het confronterend, maar juist door de confrontatie en verwerking, kon er ‘opgeruimd’ worden en kwam er weer rust en zelfvertrouwen voor in de plaats!

Dankjewel lieve Mechie. Liefs!

Mindy, onderneemster

Bijzondere ervaring, elke keer weer komen er weer andere dingen naar voren in de sessies. Soms zag ik een bepaalde situatie van jaren terug letterlijk voor me en kon ik er daarna anders weer naar kijken. Dat geeft rust en inzichten uit het onderbewuste. Dankjewel Mechie! 

An, onderneemster

Mechie is lief, leuk, zacht, krachtig en sterk allemaal tegelijkertijd. Ik heb me bij niemand zo vertrouwd gevoeld te vertellen wat er écht was als bij Mechie. Ik was helemaal niet goed in ontvangen. Van ontvangen van klanten in mijn bedrijf tot en met ontvangen van liefde tussen de lakens van mijn man. En dat lukt nu met dank aan Mechie en haar manier van werken wel. En dat is in het begin heel gek als je dat niet of nauwelijks gedaan hebt. En inmiddels is het dat niet meer. Het is logisch. Mijn hele leven is er weer een stukje moeitelozer van geworden. Ik kan Mechie bij ie-der-een aanbevelen! Van harte! Het is echt jammer van de tijd als je niet op een liefdevolle manier aan de slag gaat met Mechie. Voor jezelf. Dankjewel Mechie.

Susan, onderneemster

Ik heb een half jaar traject bij Mechie gevolgd, waarbij er verschillende regressie hypnotherapie sessies hebben plaatsgevonden. Het meest bijzondere vond ik dat er bepaalde situaties naar boven kwamen die ik zelf amper kon herinneren en die in mijn ogen klein en onbelangrijk leken, maar blijkbaar toch grote impact hadden. Zo werd ook de blokkade in mijn bekkengebied opgelost, waarna mijn seksuele energie weer kon stromen. Daarnaast hebben we mijn ondernemers struggles met hypnotherapie aan kunnen pakken, wat mij heeft geholpen om ook in mijn bedrijf stappen zetten. Mechie is heel open en toegankelijk. Ik voelde me op mijn gemak bij haar om me open te stellen. Ik ben heel dankbaar voor de sessies en blij dat ik mijn persoonlijke struggles op deze manier heb kunnen oplossen.

Mandy, onderneemster

Mechie denkt met je mee, is creatief en vindingrijk. Ze heeft geen oordeel en staat open voor alles. De begeleiding is to-the-point. Je bent bij haar in goede handen.

Hanny, onderneemster

Naast bijzondere en fijne hypnosesessies heb ik ook coachingsgesprekken met Mechie gehad. Mechie is een lief mens met kennis van zaken, breekt in no time je blokkades door en heeft fijne tips en tools meegegeven waar ik mee aan de slag kon en ben gegaan! Dit was zeker helpend voor mij. Dus aanrader!

Helen

Vanmorgen een fijne hypnotherapie/regressie sessie mogen ervaren bij Mechie. Zij is een spontane vrouw die me gelijk op mijn gemak wist te stellen. We begonnen met een gesprek over waar ik tegenaan loop en waar ik verandering zou willen zien. Hierbij wist Mechie een goede uitleg te geven over wat er (nog) speelde en gaf ze aan wat we vandaag gingen doen.

De hypnotherapie voelde in eerste instantie als een geleide meditatie en vervolgens kwam er een diepe ontspanning waarbij we steeds verder de diepte in gingen om te kijken wat ik wanneer voelde. Hieruit bleek dat de wortels van het probleem terug te vinden zijn in mijn jeugd.

Samen hebben we de sessie nabesproken. Het was fijn om open met Mechie te kunnen praten over mijn gedachten en ervaringen omtrent seksualiteit.
De hypnotherapie en de kennis van Mechie hebben mij inzichten gegeven waarmee ik verder kan.

Onwijs bedankt Mechie!

Irene, 40

Wat een parcours ging ik, met Mechie aan mijn zijde. Een hele andere Maai; véél dichter bij mezelf! Dankzij de cursus én persoonlijke gesprekken kreeg ik meer duidelijkheid in mijn seksualiteit, in wat mij hinderde, hoe familiesystemen en overtuigingen meespelen, inzicht in wie ik wil zijn als persoon -in relatie tot mezelf én anderen- en hoe ik daar naar toe kan.

Mechie leest je heel sterk! Ook online! Ik weet nu precies wat ik kan doen bij onrust en hoe ik mijn emoties kan doorvoelen.
Mechie is lekker confronterend met directe vragen, zonder doekjes én tegelijkertijd meelevend en zacht! Wat is Mechie sterk in communicatie zowel in real life als op papier. Voor mij heel leerzaam om ook hiermee anders aan de slag te gaan.

Dankzij dit traject merk ik sneller de sterk ingebakken overtuigingen bij mezelf op en kan op die manier bewust kiezen voor anders. Voor meer liefde voor mezelf! Vanuit daar krijgen alle andere thema’s ook meer ruimte, openheid én bloei.
Ik ben Mechie zo dankbaar!

Maaike, 35

Ik heb zes maanden een individueel coachingstraject gevolgd inclusief hypnotherapie bij Mechie. Ik heb haar ervaren als een professionele, lieve en zeer kundige coach. Ik heb succesvol mijn Bachelor kunnen afronden dankzij voldoende rust, ontspanning en tijd voor mezelf waarin Mechie mij ontzettend goed heeft ondersteund. Ik heb nieuwe technieken geleerd waardoor ik meer kan loslaten en een fijne relatie kan hebben met mezelf. Daarnaast heeft hypnotherapie mij nieuwe inzichten gegeven die helpend waren en daardoor oude blokkades zijn opgelost. Een hele fijne toevoeging dus naast het coachen. Ook zat Mechie kort op de bal en reageerde dan ook altijd direct op mijn vragen via whatsapp. Geen enkele vraag was raar of gek. Alles kon ik met Mechie delen. Heel fijn. Kortom: de beste investering in je mentale gezondheid. Do it.

Nouchine, 28

Ik volg Mechie al een heel lang op Instagram. In veel van haar verhalen herken ik mezelf. Zowel uit mijn vorige als in mijn huidige relatie. Het blijft jammer dat er zo’n taboe ligt om te praten over seks en je relatie met partners of vrienden. Want uiteindelijk verschillen we helemaal niet zo van elkaar en komen de issues die Mechie vertelt bij velen van ons voor. Het is misschien eng, confronterend en kwetsbaar om te lezen of om deel te nemen aan haar cursus én toch is het de moeite waard om deze stap te zetten. Tenminste als je verbetering wilt! Ik heb de cursus ‘Vragen om wat je wilt, in en buiten de slaapkamer’ gedaan. Een feest der herkenning, erkenning, reflectie én naast enorme groei op seksueel en relationeel vlak ook een groeispurt op persoonlijk vlak waardoor het allemaal wél of juist beter lukt. Mechie is eerlijk, toegankelijk en zegt waar het op het staat. Daarom geniet ik zo van haar en kan ik me ontplooien op een fijne manier.

Zit je vast in je relatie, heb je afkeer van je partner, is de seks niet fijn, voel jij je niet fijn in je eigen lijf; ga naar Mechie!

Nicole, 36

Mechie is een hele fijne therapeut. Ik heb de hypnotherapiesessies als heel prettig ervaren, ik voelde mij op mijn gemak en kwam tot mooie en waardevolle inzichten die mij verder helpen in mijn proces. Mechie maakt door haar manier van coachen op een natuurlijke manier verbinding, waardoor je snel tot een diepere laag komt. Precies de laag waar je wilt zijn om oud zeer te helen. Anders blijft dit je (onbewust) achtervolgen waardoor je niet jezelf kunt zijn en onnodig met blokkades blijft zitten. Zeker aan te bevelen!

Maaike, 41, onderneemster

Na een tijd Mechie gevolgd te hebben op Instagram heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik het coaching traject in gegaan. Ik heb Mechie ervaren als een zeer toegankelijke en enorm betrokken vrouw met bakken vol kennis. Het heeft me veel rust en vertrouwen gebracht. Alleen al door je gedachten en struggles over seks en intimiteit te delen waar helaas nog steeds veel taboe op ligt. Niets is te gek om met haar te bespreken, dat is fijn! Mechie zet je continu aan, daagt je uit, zodat je ook echt stappen zet. Ik merk dat ik steeds zelfverzekerder word en dat ik leer dat ik het waard ben om te genieten binnen én buiten de slaapkamer. Ik ben dankbaar dat Mechie op mijn pad is gekomen!

Emma, 25

Vanmorgen heb ik een hypnose sessie gehad bij Mechie. Mechie begeleide me fijn door de sessie heen waardoor ik ontspannen was en goed onder hypnose kwam. Wat overigens aanvoelt als een meditatie. Er kwamen op een gegeven moment spanningen omhoog, wat kan gebeuren tijdens een hypnose sessie maar ook nodig is om dingen los te laten. Op het einde van de sessie was ik ontspannen en waren de spanningen en blokkades verdwenen. Ik ervaarde Mechie als een fijn persoon met verstand van zaken.

Helen, 41

Vanochtend een consult hypnotherapie gehad van Mechie. Wat een leuke, spontane vrouw! Met haar rust en warmte zorgt zij ervoor dat je je al snel op je gemak voelt, ook als het over onderwerpen gaat die je minder makkelijk met onbekenden bespreekt. Mechie heeft van tevoren goed uitgelegd hoe het consult eruit zou zien en wat ze zou gaan doen. Bij mij heeft ze een zgn. symbolenreis gedaan waarbij ik tijdens de sessie een symbool ben tegengekomen. Dat symbool is nu een soort “anker” wat mij verder kan helpen op het moment dat hetgeen waar ik aan wilde werken zich weer aandient. Heel bijzonder hoe je op deze manier toch relatief snel je onbewuste kunt aanspreken en om te zien waar dat onbewuste je dan naartoe leidt. Na de sessie voelde ik mij rustig en zacht, een heel fijn gevoel. Ik kan het anderen dan ook zeker aanraden. Dank lieve Mechie!

Andrea, onderneemster

Vandaag een hele mooie en fijne sessie gehad met Mechie. Ik voelde me helemaal vrij en op mijn gemak bij haar. Tijdens de sessie kon ik me dan ook helemaal over geven. Heel bijzonder! Ik heb er heel veel aan gehad. Heel bevrijdend! Het voelt echt als een ‘interne schoonmaak’! Ik kan Mechie iedereen aanbevelen. Ik gun iedereen wel zo’n fijne coach als zij in zijn/haar leven. Bedankt hiervoor lieve Mechie!

Chris

Mechie heeft een fijne persoonlijkheid, voelt je al snel op je gemak bij haar! De sessie heb ik als zeer fijn ervaren, ben er erg mee geholpen. Zo bijzonder dat zij op zo snel tot de kern komt en blokkades kan doorbreken! Laat je verrassen en doe een keer een hypnotherapie sessie, echt, het verrijkt je leven en je wordt er zelf ook blij/gelukkig van!

Wendy, 46

kortere liefdesverklaringen

Fantastisch hoe Mechie mij weet te begeleiden. Ik had zó veel angsten als het gaat om seksualiteit. Door Mechie heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen zowel in als buiten de slaapkamer!

Miranda, 38

Mechie is voor mij één groot voorbeeld, motivator en een sprankelende persoonlijkheid die ook heel goed het waarom achter dingen kan uitleggen. Ik ben enorm gegroeid!

Ilse, 47

Wat een fantastisch programma heb je gemaakt Mechie. Ik ben zo ontzettend aan het groeien en niet alleen op seksueel vlak, juist ook op persoonlijk vlak. En ik ben nog niet eens op de helft.

Nicole, 36

De coaching van Mechie sprak me op alle fronten aan en ik kon er direct mee aan de slag. Mechie geeft energie en nieuwe mogelijkheden voor je. Ik kan er echt weer tegenaan op alle fronten!

Wendy, 48

Ik dacht echt dat ik al veel wist, maar Mechie jij blijft mij verbazen met hoeveel ik nog helemaal niet weet. Ik kan het écht iedere vrouw aanraden. De opbouw is ook heel fijn. Wat een ontdekkingsreis!

Dorian, 47

Mooi hoe Mechie met zóveel enthousiasme en energie kan coachen en toch rustig en kalm haar punt kan overbrengen én het maximale uit je haalt. Zowel in als buiten de slaapkamer!

Maria, 46

Mechie kan goed luisteren en geeft goed advies zonder oordeel. Ze heeft een aanstekelijke positieve houding. Wat ik van Mechie heb geleerd, is om te zijn en te voelen wie je bent! Ze heeft me op alle vlakken in mijn kracht gezet. Mechie is goud!

Angelique, 44

Mechie heeft bij mij de opleiding Life Coach gevolgd. Ik bestempel haar al vanaf het begin als “De beste coach van Nederland”. Dat zegt genoeg denk ik. Je bent in goede handen!

Annemarie Sips

Mechie creëert en geeft ruimte en heeft een feilloze intuïtie om relevante zaken bloot te leggen en binnen no time de vinger op de wellicht wat zere plek te leggen. Haar oprechte warme aandacht en belangstelling maakt dat je snel vertrouwt met haar bent.

Lieke, 32

Copyright 2020 – 2024 Mechie Ceelen