Over Mechie Ceelen

SEKSTHERAPEUT VOOR VROUWEN

Iedereen wil liefde, aandacht, begrip en als het ff kan ook lekkere seks met een fijne partner.

Door nare ervaringen op seksueel vlak liep Mechie PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom) op. Ze dacht nooit meer te kunnen genieten van seks en intimiteit. Psychologische hulp leverde onvoldoende resultaat op, er zat daarom voor haar niets anders op dan zichzelf binnenstebuiten te studeren, het geleerde in de praktijk te brengen en zichzelf te helen. Haar missie was geboren: andere vrouwen hiermee helpen en het taboe hierover van tafel vegen!

Seks brengt verlangens en verbinding naar voren. Met jezelf of met een ander. Seks brengt ook pijn, nare ervaringen en trauma’s naar voren. Waar nare ervaringen uit het verleden geprojecteerd worden op de seks-partners van nu. Wat zijn weerslag geeft in liefde, relaties én tussen de lakens.

Precies daar helpt Mechie als sekstherapeut, vrouwen mee. Ze doorbreekt blokkades en angsten zoals vastzittende emoties, trauma’s en oude overtuigingen of oude patronen. Zodat er ruimte is voor genot, fijne relaties én een fantastisch leven. Dat is waar Mechie voor staat. Meestal zit het verleden, of het leven nu, flink in de weg.

‘Healing is the end of conflict with yourself’

~Stephanie Gailing

Hypnotherapeut
Naast sekstherapeut is Mechie tevens hypnotherapeut en behandelt zij vrouwen met (mentale & emotionele) klachten zoals depressie, burn-out, emotionele uitbarstingen, angsten, stress, zelfbeeld zodat zij binnen no time weer lekker in hun vel zitten en gewoon probleemloos hun ding kunnen doen. Klik hier voor meer informatie.

Daarnaast is Mechie stapelgek op lievelingsman Jasper en hun vier kinderen #samengesteldgeluk. Ook is Mechie enorm dol op boskatten en kan ze uren genieten van lamballen in een warm bad. Ze wordt knettergelukkig van de meest simpele dingen in het leven. Lievelingscocktail: Pornstar Martini. Lievelingseten: Sushi. Lievelingsuitspraak: G-spot aan en gaan!

bekend van

Let’s talk

VIA SOCIAL MEDIA

Volg me op Instagram tips, weetjes en inspiratie over liefde, relatie, seksualiteit én de impact van onverwerkte emoties (+ a story of my life).

Copyright 2020 – 2024 Mechie Ceelen