Over Mechie Ceelen

SEKSTHERAPEUT VOOR VROUWEN

Ik ben sekstherapeut, omdat ik merkte in mijn omgeving en netwerk dat het thema relatie en seksualiteit een hot item is. Wat gedoe met zich meebrengt. En veel impact heeft op de kwaliteit van een relatie. De relatie die je met jezelf hebt. De relatie die je met een ander hebt. Als rode draad zitten er heel veel verlangens achter. Het verlangen naar genot, plezier, ontspanning, ruimte voor jezelf, zingeving, bevredigende seks, fantastische orgasmes, vrijheid, verbinding, houden van en naar houvast, vrouw zijn en voelen.
Als ik heel eerlijk ben, heb ik hier zelf ook mee te maken gehad. Het genot van seks was ver te zoeken. Ik had veel pijn, vond het niet fijn. Tel daarbij heftige seksuele beschadigingen op en je krijgt onbewust een gespannen lijf. Probeer down under maar eens te ontspannen als alle alarmknoppen op code rood aan staan in je lichaam en je in je hoofd schiet. Ik was half dertig gepasseerd toen ik mijn eerste echte orgasme met een partner mocht ervaren. Het lukte bij mezelf ook heel lang niet. Hoe ga je dan een partner uitleggen wat je fijn vindt. Ik wist dat niet.

Van geen orgasmes naar fantastische en intense orgasmes

Ik realiseerde me dat ik weinig wist van seks. Terwijl ik juist dacht dat ik veel wist. Van vrouwelijke seksualiteit. Van mijn lichaam. Ik wist dat seks meer inhoudt dan wat ik werkelijk had ervaren. Ik zei tegen mijn vriendin, wat is het toch met seks? Wat is het dat je schaamte voelt? Dat je het niet durft te bespreken? Hoe is het bij jou? Heb jij fijne seks? Het voelt voor mij helemaal niet zo geweldig. Bij steeds meer mensen in mijn omgeving sneed ik het onderwerp aan. De ervaringen waren verschillend. Van heel bevredigend tot juist heel pijnlijk en onbevredigend. Het bleek dat ik niet alleen was hierin. Door mijn heftige seksuele beschadigingen was de weg naar genot lang. Het was het elke stap waard. Een ding wist ik zeker. Ik moet met dit thema iets gaan doen. Deze informatie heeft elke vrouw nodig. Dit is het gewoon! Het verandert zowel je persoonlijke leven als je relationele leven als je seksueel leven. Op het moment dat ik ging hierover ging delen, stroomde de berichten binnen van vrouwen met een onbevredigd seksleven, het niet kunnen krijgen van een orgasme, de impact hiervan op hun relatie, het niet durven aangeven.

Daar begon mijn ondernemersreis. Dit is wat ik te doen heb. Ik ontwikkelde hiervoor een hét online programma voor iedere vrouw ‘Vragen om wat je wilt, in en buiten de slaapkamer’.

Als sekstherapeut help ik vrouwen – single en in relatie – om hun verlangens weer, of voor het eerst, te leren voelen. Meestal zit het verleden, of het leven nu, flink in de weg waardoor blokkades en angsten zijn ontstaan en jij niet optimaal kunt genieten of jezelf kunt zijn.  Mijn persoonlijke missie is om het taboe onderwerp rondom seks en relatie te doorbreken en te bevrijden. Alleen daarom mogen we het er over gaan hebben. Dat is een eerste stap naar verbetering voor een ingedut seksleven, onbevredigende seks, gedoe bij orgasmes of relatie issues waar veel van mijn klanten mee worstelen. Iedereen verdient het om een krachtig en plezierig leven te leiden. Het hebben van plezier en genot is je geboorterecht!

Mechie’s vaste quote: ‘G-spot aan en gaan’

bekend van

Let’s talk

VIA SOCIAL MEDIA

Op Instagram deel ik dagelijks weetjes, tips en inspiratie over seksualiteit en relatie. 

Copyright 2020 – 2022 Mechie Ceelen