Over Mechie Ceelen

SEKSTHERAPEUT VOOR VROUWEN

Ik ben sekstherapeut, omdat ik continu om mij heen merkte dat het thema relatie en seks een hot item is. Wat gedoe met zich meebrengt. En veel impact heeft op de kwaliteit van relatie en seksleven. Zowel de relatie met jezelf (hoe zorg jij voor jou, hoe stel je grenzen? als de relatie met de ander. Wat opvalt is dat ik tot de dag van vandaag nog niemand ben tegen gekomen zonder verlangens op dit gebied. We willen allemaal liefde, aandacht, begrip en als het ff kan ook lekkere seks met een fijne partner. Zo eentje die weet waar je behoefte aan hebt en je mee onder de douche sleurt voor een geile vrijpartij.

We verlangen naar genot, plezier, sexy zijn, ontspanning, ruimte voor jezelf, zingeving, bevredigende seks, fantastische orgasmes, vrijheid, verbinding, houden van en naar houvast.

Als ik heel eerlijk ben, heb ik hier zelf ook mee te maken gehad. Met name het genot van seks was ver te zoeken. Ik had veel pijn, vond het niet fijn en werd dupe van seksueel misbruik. Waardoor een post traumatisch stress syndroom (ptss) is ontstaan op seksueel gebied. Ik kreeg daar onbewust een gespannen lijf van. Ik bedoel; probeer down under maar eens te ontspannen als alle alarmknoppen op code rood aan staan in je lichaam en jij continu in je hoofd schiet. Het is heel simpel: als je in je hoofd zit, ben je weg bij je voelen. Laat staan dat je dan nog kunt genieten.

Ik was half dertig gepasseerd toen ik mijn eerste echte orgasme met een partner mocht ervaren. Het lukte bij mezelf ook heel lang niet. Hoe ga je dan een partner uitleggen wat je fijn vindt? Ik wist dat niet.

Van geen orgasmes naar fantastische en intense orgasmes

Ik realiseerde me dat ik weinig wist van seks. Terwijl ik juist dacht dat ik veel wist. Van vrouwelijke seksualiteit, van vrouwelijke energie. Van mijn lichaam. Ik wist dat seks meer inhoudt dan wat ik werkelijk had ervaren. Ik zei tegen mijn vriendin, wat is het toch met seks? Wat is het dat je schaamte voelt? Dat je het niet durft te bespreken? Hoe is het bij jou? Heb jij fijne seks? Het voelt voor mij helemaal niet zo geweldig. Sterker nog; het voelt en is bij mij gewoon ruk. Bij steeds meer mensen in mijn omgeving sneed ik het onderwerp aan. De ervaringen waren verschillend. Van heel bevredigend tot juist heel pijnlijk en onbevredigend.

Het bleek dat ik niet alleen was hierin. Door mijn heftige seksuele beschadigingen was de weg naar genot lang. En toch; het was het elke stap waard. Een ding wist ik zeker. Ik moet met dit thema iets gaan doen. Deze informatie heeft elke vrouw nodig. Dit ís het gewoon! Het verandert je hele leven, je relaties, je seksleven in positieve zin. Op het moment dat ik ging hierover ging delen, stroomde de berichten binnen van vrouwen met een onbevredigd seksleven, het niet kunnen krijgen van een orgasme, de impact hiervan op hun relatie, het niet durven aangeven.

Daar begon mijn ondernemersreis. Dit is wat ik te doen heb. Ik ontwikkelde hiervoor een hét online programma voor iedere vrouw ‘Vragen om wat je wilt, in en buiten de slaapkamer’.

Als sekstherapeut help ik vrouwen – single en in relatie – om hun verlangens weer, of voor het eerst, te leren voelen door hun blokkades en angsten te doorbreken. Meestal zit het verleden, of het leven nu, flink in de weg, waar alles is ontstaan, en jij niet optimaal kunt genieten of jezelf kunt zijn.  Mijn persoonlijke missie is om jou te bevrijden van vastzittende emoties, trauma’s, oude overtuigingen én het taboe onderwerp rondom seks en relatie te doorbreken. Alleen daarom mogen we het er over gaan hebben. Dat is een eerste stap naar verbetering voor een ingedut seksleven, onbevredigende seks, gedoe bij orgasmes of relatie issues waar veel van mijn klanten mee worstelen. Iedereen verdient het om een krachtig en plezierig leven te leiden. Het hebben van plezier en genot is je geboorterecht! G-spot aan en gaan!

Naast sekstherapeut ben ik stapelgek op lievelingsman Jasper en onze vier kinderen #samengesteldgeluk. Ook ben ik enorm dol op boskatten en ik kan uren genieten van lamballen in een warm bad. Ik word knettergelukkig van de meest simpele dingen in het leven.

 

bekend van

Let’s talk

VIA SOCIAL MEDIA

Volg me op Instagram tips en inspiratie over seksualiteit en relatie (en een kijkje achter de schermen).

Copyright 2020 – 2022 Mechie Ceelen