Effectief, Duurzaam én Lifechanging

Door exclusieve all in 1 op 1 trajecten
binnen drie maanden van je probleem af met hypnotherapie


Het onzichtbare wordt zichtbaar.

Stel je eens voor dat binnen drie maanden jouw klachten enorm zijn verminderd of zelfs zijn opgelost en jij gewoon weer lekker in je vel zit en je ding kunt doen.

Dat is wat Mechie Ceelen voor je doet met hypnotherapie. Het verminderen of wegnemen van zowel psychische en emotionele klachten. Of het verminderen / wegnemen van lichamelijke klachten met (mentale) psychische of emotionele oorzaak. Dit zijn meestal klachten die stress gerelateerd zijn.

 Voor de vrouw die klaar is voor groei op álle vlakken!  
Dat is wat (hypno)therapie bij Mechie met je doet.

KLachten

Mechie behandelt onderstaande klachten

Z

Burnout

Z

Angsten (o.a. bindingsangst, verlatingsangst, faalangst)

Z

Depressieve gevoelens

Z

Traumaverwerking

Z

Stress en stress gerelateerde problemen

Z

Hechtingsproblemen

Z

Problemen op gebied van relatie & seks

Z

Onzekerheid, zelfbeeld, zelfvertrouwen

Z

Schaamte- en schuldgevoelens

Z

Emotionele uitbarstingen

Wat is hypnotherapie?

Één van de meest bewezen effectieve therapievormen, zodat in relatief korte tijd jouw probleem sterk is verminderd of zelfs helemaal is opgelost (hoe fijn!) in plaats van eindeloze therapiesessies met onvoldoende resultaat. 

Het gaat als volgt
Met hypnotherapie word je in ontspanning gebracht zodat je brein -die zeer kritisch is en vol zit met gedachtes die niet helpend zijn- wordt gepasseerd. Hierdoor kom je heel snel bij je gevoel uit als in: de kern in de diepste laag. Precies de plek waar je moet zijn om oude herinneringen, patronen en overtuigingen, die jou nu in de weg zitten, aan te pakken waardoor je probleem sterk wordt verminderd of zelfs helemaal wordt opgelost.

Er is verder niks engs aan, zie het voor je alsof je in diepe ontspanning bent, een meditatie doet of dat je aan het dagdromen bent. Tijdens de therapiesessie praten we gewoon met elkaar. Je bent er dus volledig bij.

Belangrijk is dat je open staat voor deze therapievorm, dat je het écht heel graag wilt en vol overgave de sessie in gaat.

Goed om te weten

Resultaten uit een onderzoek

American Health Magazine heeft in een wetenschappelijk onderzoek (2007) onder duizenden mensen psychoanalyse vergeleken met cognitieve gedragstherapie en hypnotherapie.
 

Z

Psychoanalyse na 600 sessies een resultaat van 38%.

Z

Cognitieve gedragstherapie na 22 sessies een resultaat van 72%.

Z

Hypnotherapie na 3 – 6 sessies een resultaat van 93%.

Waar wacht je nog op?

 

Excellent Love Note

Mechie is lief, leuk, zacht, krachtig en sterk allemaal tegelijkertijd. Ik heb me bij niemand zo vertrouwd gevoeld te vertellen wat er écht was als bij Mechie. Ik was helemaal niet goed in ontvangen. Van ontvangen van klanten in mijn bedrijf tot en met ontvangen van liefde tussen de lakens van mijn man. En dat lukt nu met dank aan Mechie en haar manier van werken wel. En dat is in het begin heel gek als je dat niet of nauwelijks gedaan hebt. En inmiddels is het dat niet meer. Het is logisch. Mijn hele leven is er weer een stukje moeitelozer van geworden. Ik kan Mechie bij ie-der-een aanbevelen! Van harte! Het is echt jammer van de tijd als je niet op een liefdevolle manier aan de slag gaat met Mechie. Voor jezelf. Dankjewel Mechie.

Susan, onderneemster

wil jij van je probleem af?

Let’s Talk!

Intake
Voor een intake vul je onderstaande vragen in, zodat ik kan beoordelen of ik de juiste persoon ben voor jou. Het is natuurlijk van belang dat je deelt wat er écht speelt. Als vanzelfsprekend zijn jouw antwoorden veilig bij mij. Wanneer ik denk dat ik de juiste persoon ben voor je -wat meestal zo is-, neem ik gauw contact met je op, zodat we de intake kunnen plannen. De intake is telefonisch of via videobellen.

Hypnotherapie
Ik werk alleen in trajectvorm (drie of zes maanden) omdat dit simpelweg het allerbeste resultaat oplevert. De therapie is altijd op volledig op maat en afgestemd op wat jij nodig hebt. Dit bespreken we in de intake. De gesprekken kunnen zowel naar keuze offline (in Oss) als online plaatsvinden. De resultaten van beiden opties zijn top, check gerust de Google reviews of deze Love Notes. Het is zelfs gebleken dat het effect van een online sessie helemaal vergelijkbaar is met een offline face to face sessie! 

Samenwerken?
Ben jij bereid om je verantwoordelijkheid te pakken en te doen wat nodig is om je probleem aan te pakken, sterk te verminderen of voorgoed op te lossen, jezelf vólledig open te stellen voor het allerbeste resultaat, in jezelf te investeren -voor knettergelukkig leven én life time profijt!-
Ja? Dan werk ik graag met jou samen!
Mijn belofte: jouw doorbraak én er 100% zíjn voor jou!

PS:
Werk je in loondienst? Check dan het opleidingsbudget voor coaching en persoonlijke ontwikkeling voor financiële vergoeding bij je werkgever. Een energieke + vitale medewerker = een gemotiveerde medeweker én lager ziekteverzuim! Geloof me: dat vindt de baas fijn!

“Only when we are brave enough to explore the darkness will we discover the infinite power of our light”

– brené brown

De intake is natuurlijk helemaal vrijblijvend (en gratis)!

Super om jou binnenkort te spreken!

Intakeformulier hypnotherapie

7 + 7 =

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Dit lees je in de privacy verklaring.

Heb je een vraag of is er iets anders waarmee ik jouw relatie of (seks)leven kan verbeteren? Vul dan het contactformulier in.
Ik help je graag!

Copyright 2020 – 2024 Mechie Ceelen