coaching & therapie

Jouw doorbraak op blokkades en angsten start hier

 

Dé BreakThrough methode helpt vrouwen -single en in relatie- om hun verlangens weer, of voor het eerst, te leren voelen en daar naar te handelen. Meestal zit het verleden, of het leven nu, flink in de weg.

Stel je eens voor dat dat je weer (opnieuw) kunt én mag genieten tussen de lakens, in je liefdesrelatie én jouw leven.
Vanuit ontspanning, veiligheid én helemaal op jouw manier!

Excellent Love Note

Ik heb een half jaar traject bij Mechie gevolgd, waarbij er verschillende regressie hypnotherapie sessies hebben plaatsgevonden. Het meest bijzondere vond ik dat er bepaalde situaties naar boven kwamen die ik zelf amper kon herinneren en die in mijn ogen klein en onbelangrijk leken, maar blijkbaar toch grote impact hadden. Zo werd ook de blokkade in mijn bekkengebied opgelost, waarna mijn seksuele energie weer kon stromen. Daarnaast hebben we mijn ondernemers struggles met hypnotherapie aan kunnen pakken, wat mij heeft geholpen om ook in mijn bedrijf stappen zetten. Mechie is heel open en toegankelijk. Ik voelde me op mijn gemak bij haar om me open te stellen. Ik ben heel dankbaar voor de sessies en blij dat ik mijn persoonlijke struggles op deze manier heb kunnen oplossen.

Mandy, onderneemster

herkenbaar?

Jij hebt…

Z

Ongemakkelijke seksuele ervaringen (gehad) waardoor (seksueel)trauma is ontstaan.

Z

Geen of nauwelijks een fijn orgasme met een (seks)partner en / of met jezelf.

Z

Meer de neiging in je hoofd te zitten in plaats van in je gevoel. Stemmetjes als; te hard, ga naar links, ik ben te dik, oja de boodschappen…

Z

De eigenschap perfectionistisch te zijn, je moet veel -vooral van jezelf- en je staat altijd aan voor iedereen…

Z

Een ingedut seksleven.

Z

Met regelmaat de gedachte; ‘het lukt bij mij toch niet’. Waardoor de onzekerheid het van jou overneemt.

Z

Het gevoel dat seks voor jou een moetje is. Alsof je een klusje afvinkt van je huishoudlijstje.

Z

Moeite met het aangeven van grenzen.

Z

Last van schaamte- en schuldgevoelens.

Z

Angst voor de liefde én om jezelf écht te geven.

Z

De neiging om in de paniekstand te schieten.

hoe zou het voor je zijn als je…

Jouw grootste onzekerheden, vastgeroeste emoties, trauma’s en -niet helpende- patronen leert omzetten in hoe het voor jou wél werkt.

Jezelf afremmen, te kort doen, kleinhouden, aanpassen, pleasen, uitstelgedrag of te perfectionistisch zijn stopt hier!

Hoe zou het voor je zijn als we samen die oude zooi, overtuigingen die in de weg zitten en schaamte- en schuldgevoelens uit het verleden opruimen?

Zodat je weer (opnieuw) kunt en écht mag genieten tussen de lakens, in je liefdesrelatie én jouw leven. Vanuit innerlijke rust, voldoening, ontspanning, een fijne relatie met jezelf, een dosis gezonde eigenwaarde met kloppende bevredigende seks (ipv gedoe, gezeik in je leven en jezelf te kort doen).

het resultaat

Wat denk je wat dat doet voor je jezelf, (toekomstige) partner én je dagelijks leven?

Precies dit:
Z

Complete verschuiving in je mind (zeg maar dag tegen vastgeroeste -niet helpdende- gedachten)

Z

Meer voelen en toelaten in je lichaam (ipv die muur om je heen in stand houden).

Z

Frisse energie erin die lekker doorstroomt (ipv blokkeert).

Z

Je voet van het gaspedaal (ipv altijd maar gassen en ‘aan’ staan -dáág burnout die op de loer ligt-).

Z

Vanuit veiligheid én ontspanning de juiste stappen op het juiste moment zetten (ipv uit stress of angst handelen).

Excellent Love Note

Ik heb zes maanden een individueel coachingstraject gevolgd inclusief hypnotherapie bij Mechie. Ik heb haar ervaren als een professionele, lieve en zeer kundige coach. Ik heb succesvol mijn Bachelor kunnen afronden dankzij voldoende rust, ontspanning en tijd voor mezelf waarin Mechie mij ontzettend goed heeft ondersteund. Ik heb nieuwe technieken geleerd waardoor ik meer kan loslaten en een fijne relatie kan hebben met mezelf. Daarnaast heeft hypnotherapie mij nieuwe inzichten gegeven die helpend waren en daardoor oude blokkades zijn opgelost. Een hele fijne toevoeging dus naast het coachen. Ook zat Mechie kort op de bal en reageerde dan ook altijd direct op mijn vragen via whatsapp. Geen enkele vraag was raar of gek. Alles kon ik met Mechie delen. Heel fijn. Kortom: de beste investering in je mentale gezondheid. Do it.

Nouchine, 28

benieuwd of ik jou kan helpen?

Let’s Talk!

Zodat je opgekropte blokkades en angsten jou niet meer in de weg zitten, je ook niet meer de persoon hoeft te zijn die je eigenlijk ook niet wilt zijn + jij wel mag én kunt genieten! Dat is je geboorterecht!

Intake
Voor een intake vul je onderstaande vragen in, zodat ik kan beoordelen of ik de juiste persoon ben voor jou. Het is natuurlijk van belang dat je deelt wat er écht speelt. Als vanzelfsprekend zijn jouw antwoorden veilig bij mij. Wanneer ik denk dat ik de juiste persoon ben voor je -wat meestal zo is-, neem ik gauw contact met je op voor het inplannen van de intake. De intake vindt altijd online plaats (videobellen) of telefonisch als je dat prettiger vindt.

Dé BreakThrough methode
Deze methode die ik gebruik is hypnotherapie. Deze therapie is één van de meest bewezen effectieve therapievormen, zodat je in relatief korte tijd een doorbraak hebt in jouw blokkades en of angsten (hoe fijn!) in plaats van eindeloze therapiesessies. Zodat je weer (opnieuw) kunt genieten van je relaties, seksleven én je dagelijkse leven zonder dat jij jezelf verliest of blijft aanpassen aan anderen. Zodat je niet meer de persoon bent die je eigenlijk ook niet wilt zijn. 
Deze therapie samen met coaching is een gouden combi. Jouw probleem wordt direct bij de wortel aanpakt waardoor je naast inzichten ook die dikke muur om je heen afbreekt. Zodat je meer kunt voelen én toelaten. Je lost het dus niet alleen in je hoofd op. Dat levert niks op; het moet juíst doorwerken in je lijf.

Therapie & Coaching
Ik werk alleen in trajectvorm omdat dit simpelweg het allerbeste resultaat oplevert. Hierbij worden therapie en coaching afgewisseld, helemaal afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt. Dit bespreken we in de intake. De gesprekken kunnen zowel naar keuze offline (in Oss) als online plaatsvinden. De resultaten van beiden opties zijn top, check gerust de Google reviews of deze Love Notes. Het is zelfs gebleken dat het effect van een online sessie helemaal vergelijkbaar is met een offline face to face sessie! 

Samenwerken?
Ben jij bereid om je verantwoordelijkheid te pakken en te doen wat nodig is, je vastzittende emoties, trauma’s, oude overtuigingen, gezeik in relaties, gedoe met seks aan te pakken en voorgoed op te lossen, jezelf vólledig open te stellen voor het allerbeste resultaat, in jezelf te investeren -voor knettergelukkig leven én life time profijt!-?
Ja? Dan werk ik graag met jou samen!
Mijn belofte: jouw doorbraak én er 100% zíjn voor jou!

“The biggest thing holding you back is you. Start there.
Your breakthrough is on the way”

– hunter post

De intake is natuurlijk helemaal vrijblijvend (en gratis)!

Super om jou binnenkort te spreken!

Intakeformulier

3 + 8 =

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Dit lees je in de privacy verklaring.

Heb je een vraag of is er iets anders waarmee ik jouw relatie of (seks)leven kan verbeteren? Vul dan het contactformulier in.
Ik help je graag!

Copyright 2020 – 2024 Mechie Ceelen