Hét ONLINE jaarprogramma voor iedere vrouw

Vragen om wat je wilt, in en buiten de slaapkamer

Zodat jij de vrouw wordt vol zelfvertrouwen, knettergelukkig en weet hoe je krijgt wat je écht wilt. Dat ook aan anderen duidelijk kenbaar durft te maken (ook als het lastig is én over diepste en kwetsbare gevoelens en verlangens gaat -want daar lullen we liever niet over-). Dé vrouw zijn die eigenlijk allang wilt zijn! (Let’s be honest!). Zeg maar dag tegen je schaamte- en schuldgevoelens.

Sekstherapeut Mechie Ceelen leert je hoe je dit in én buiten de slaapkamer realiseert.

Het hebben van plezier, genot én een krachtig leven is je geboorterecht zowel in als buiten de slaapkamer. Punt!

Ik volg Mechie al een heel lang op Instagram. In veel van haar verhalen herken ik mezelf. Zowel uit mijn vorige als in mijn huidige relatie. Het blijft jammer dat er zo’n taboe ligt om te praten over seks en je relatie met partners of vrienden. Want uiteindelijk verschillen we helemaal niet zo van elkaar en komen de issues die Mechie vertelt bij velen van ons voor. Het is misschien eng, confronterend en kwetsbaar om te lezen of om deel te nemen aan haar cursus én toch is het de moeite waard om deze stap te zetten. Tenminste als je verbetering wilt! Ik heb de cursus ‘Vragen om wat je wilt, in en buiten de slaapkamer’ gedaan. Een feest der herkenning, erkenning, reflectie én naast enorme groei op seksueel en relationeel vlak ook een groeispurt op persoonlijk vlak waardoor het allemaal wél of juist beter lukt. Mechie is eerlijk, toegankelijk en zegt waar het op het staat. Daarom geniet ik zo van haar en kan ik me ontplooien op een fijne manier.

Zit je vast in je relatie, heb je afkeer van je partner, is de seks niet fijn, voel jij je niet fijn in je eigen lijf; ga naar Mechie!

Nicole, 36

LET’S BE HONEST!

Ben jij dit?

Z

Je (voorgaande) partners zijn over je grenzen gegaan.

Z

Waar je naar verlangt, krijg je niet echt.

Z

Wat je wel wilt, weet je niet precies of is lastig uiten.

Z

Je denkt dat het jou toch niet lukt.

Z

Anderen teleurstellen is niet je ding.

Z

Je hebt een lage eigenwaarde.

Z

Hulp vragen vind je lastig.

Z

Je bent er graag voor anderen.

Z

Je hebt jouw lichaam uitgeleend ten behoeve van andermans plezier.

ONGEKENDE WAARDE

Wat het programma vragen om wat je wel wilt, voor je doet

Mijn naam is Mechie Ceelen en ik ben Sekstherapeut. Wat het programma vragen om wat je wel wilt voor je doet, is van ongekende waarde. Het levert je rust, tevredenheid en meer genot op.

Veel van mijn klanten zijn gericht op de mensen in hun omgeving en nauwelijks op zichzelf. Ze hebben geleerd om er voor anderen te zijn, om aardig te zijn en om hun lichaam in te zetten in ruil voor aandacht.

Als machtsmiddel om af te wijzen of om je zin mee te krijgen. Als je hiermee leert te stoppen en te leven zoals jij mag leven valt er een last van je schouders af en hoef je niet meer de persoon te zijn die je eigenlijk ook niet wilt zijn.

ervaring en kennis

Expertstatus

Mechie liet zich scholen door de beste trainers en therapeuten. Onder andere Esther Perel, Marisa Peer, Remco Claassen, Tony Crabbe, Wouter de Jong, Jitske Kramer, prof. Dr. Margriet Sitskoorn en Edwin Selij. Mechie studeerde communicatie, NLP, lifecoaching, voedingsleer, persoonlijk leiderschap en bestudeerde seksuele gezondheid.

Mechie is naast een fantastische coach ook een professionele (hypno)therapeute.

Daarnaast verrijkte zij haar kennis vanwege haar gezonde dosis leergierigheid door het onderzoeken en analyseren van meer dan 100 studieboeken. Tel daarbij haar eigen levenservaring en seksuele beschadigingen op. Meer dan genoeg opgedane vakkennis om jou te begeleiden in je persoonlijke proces.

Hét online jaarprogramma voor iedere vrouw

E-BOOK

8 hoofdstukken waarin je stapsgewijs leert hoe je krijgt wat je wilt, in én buiten de slaapkamer.

VIDEO

8 exclusieve én aanvullende bonusvideo’s waarin Mechie haar ervaringen deelt vanuit haar eigen expertise.

h

CHECKLIST

 Een goede checklist om inzichtelijk te krijgen waar je vandaan komt, waar je nu bent en waar je naar toe gaat.

VRAGEN OM WAT JE WILT IN ÉN BUITEN DE SLAAPKAMER

Dit ga je leren:

Wat je doet waardoor je nu niet krijgt wat je wilt.

Welke strategieën je daarvoor inzet.
Welke drama er daardoor in je leven is.
Hoe je erachter komt wat je wel wilt.
Hoe je de juiste vragen stelt.
Hoe je angst-conditionering je in de weg zit.
Hoe je jezelf en anderen niet meer tekort doet.
De waarde van je lichaam.
Hoe je aan je eigen behoeftes voldoet.
Hoe anderen aan jouw behoeftes kunnen voldoen.

Vragen om wat je wel wilt

Na een tijd Mechie gevolgd te hebben op Instagram heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik het coaching traject in gegaan. Ik heb Mechie ervaren als een zeer toegankelijke en enorm betrokken vrouw met bakken vol kennis. Het heeft me veel rust en vertrouwen gebracht. Alleen al door je gedachten en struggles over seks en intimiteit te delen waar helaas nog steeds veel taboe op ligt. Niets is te gek om met haar te bespreken, dat is fijn! Mechie zet je continu aan, daagt je uit, zodat je ook echt stappen zet. Ik merk dat ik steeds zelfverzekerder word en dat ik leer dat ik het waard ben om te genieten binnen én buiten de slaapkamer. Ik ben dankbaar dat Mechie op mijn pad is gekomen!

Emma, 25

per hoofdstuk

De inhoud

hoofdstuk 1 

Kennismaken met Mechie

Mechie Ceelen, sekstherapeut en coach deelt hoe alle aspecten van vrouw zijn en vrouwelijke seksualiteit je leven positief verandert als je het op de juiste manier inzet.

hoofdstuk 2

Kennismaken met je lichaam

Je ontdekt wat het positief doet voor je lichaam en je (seks)leven als je vrouwelijke en mannelijke energie (weer) in balans is. Hoe je daardoor je innerlijke blokkades heelt!

hoofdstuk 3

Kennismaken met je angsten, overtuigingen en je grenzen

Je leert welke gezonde tools je gebruikt zodat vragen om wat je wilt in je voordeel werkt in plaats van andersom.

hoofdstuk 4

Kennismaken met je verlangens

Je krijgt inzicht in je libido, hoe je dit verhoogt zodat je verborgen seksuele verlangens en fantasieën de ruimte krijgen om vrij te stromen.

hoofdstuk 5

Kennismaken met je orgasmes

Je ontdekt hoe je een fantastisch, intens en meervoudig orgasme krijgt. Ook als je nu bijna nooit een orgasme hebt of hiermee worstelt.

hoofdstuk 6

Kennismaken met masturberen

Je leert de voordelen van masturberen, hoe je de schaamte voorbij gaat en wat je juist mag doen én mag laten voor een optimaal resultaat.

hoofdstuk 7

Kennismaken met de behoeftes en verlangens van een man

Je ontdekt de seksuele geheimen van de man en alles wat je als vrouw wilt weten wat je beter wel of niet kunt doen om hem te plezieren.

hoofdstuk 8

Kennismaken met je seksleven

Je krijgt alle tools om je seksleven te verbeteren. Hoe je uit de sleur komt en je wél geniet van bevredigende seks. Ook vanuit diepe verdieping met jezelf én je (seks)partner.

bonus hoofdstuk

Liefde bedrijven binnen de grenzen van een vrouw

In dit hoofdstuk ga je ontdekken hoe je binnen je eigen grenzen (opnieuw) leert ontspannen en genieten na seksuele beschadigingen.

EIGENWAARDE

Je eigenwaarde is belangrijker dan de waarde die een ander jou toekent

Wat zouden eigenwaarde, zelfliefde en je grenzen aangeven voor je doen? Een compleet ander leven realiseren toch!? Stel je voor… je gaat in gesprek met je (seks)partner en geeft aan wat je lekker vindt, waar je goed opgaat en welke standjes of handelingen voor jou lekker, fijn of juist grensoverschrijdend zijn. En hij of zij dat respecteert? Dat is hoe jij het mag gaan doen, regelen en opeisen en niet alleen in de slaapkamer. Juist ook daarbuiten. Vanuit jouw eigenwaarde, zelfliefde, je lichaam écht kennen, het in verbinding zijn met jouw vrouwelijke seksualiteit, het hebben geleerd waar jouw grenzen liggen én daarnaar handelen.

Vragen om wat je wel wilt

Vragen om wat je wel wilt

HOE WERKT HET?

=

Vragen om wat je wilt is hét online jaarprogramma voor iedere vrouw. Waarmee jij jezelf ontwikkelt op zowel persoonlijk, relationeel en seksueel niveau. Zodat jij optimaal kunt genieten van plezier in én buiten de slaapkamer!

=

Na inschrijving ontvang je snel een e-mail (check je spam) met persoonlijke inlog en kun je meteen starten met eerste hoofdstuk.

=

Je krijgt online toegang tot de hoofdstukken die 24/7/365 voor je beschikbaar zijn in de online omgeving, zodat je op je eigen tempo het jaarprogramma kunt volgen.

=

Het jaarprogramma heeft een fantastisch werkboek met meer dan 100 pagina’s waarin je inspiratie krijgt én alle opdrachten om te groeien naar de persoon die je ook wilt zijn zonder dat je schaamte of schuldgevoelens hebt.

=

De hoofdstukken hebben exclusieve en aanvullende inspirerende bonus video’s.

=

Hoe geweldig een programma ook is, vragen komen altijd op ploppen. Daarom kun je jouw vragen gewoon aan Mechie stellen via email en krijg je van haar persoonlijk antwoord. 

Vragen om wat je wel wilt

OOK MET PERSOONLIJKE COACHING mogelijk

Kiezen voor 1 op 1 begeleiding

Je kunt ook kiezen voor de online cursus én persoonlijke begeleiding. Hierbij zit alles inbegrepen van de online cursus. Daarnaast krijg je drie keer persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij jouw persoonlijke proces.

Hierdoor krijg je sneller inzichten in jouw patronen, gedachten én wat nodig is om dit te veranderen. Gaaf toch! Mechie staat bekend als eerlijke feedbackgever die bakken kennis en (levens)ervaring heeft wat maximaal wordt ingezet voor jou. Zodat jij wél of juist beter geniet van je relatie(s), intimiteit én je leven.

Vragen om wat je wel wilt

Veel gestelde vragen

Ik wil meedoen. En nu?

Klik op de button ‘ik doe mee’, plaats je bestelling en je aanmelding is klaar. Je ontvangt snel je persoonlijke inlog gegevens, zodat je direct aan de slag kunt met de eerste hoofdstuk(ken). Maandelijks worden de volgende hoofdstukken vrijgegeven. Je kunt starten op elk moment en je bij team ‘vragen om wat je wilt, in en buiten de slaapkamer’ voegen!

Wat is de 'Vragen om wat je wilt' jaarprogramma?

Dit online jaarprogramma leert je vanuit de opgedane kennis, opleidingen en ervaring van Mechie Ceelen hoe je écht krijgt waar je naar verlangd zodat je het maximale uit jezelf gaat halen. Het hebben van plezier op alle vlakken is je geboorterecht. Je gaat op een persoonlijke, relationele en seksuele ontwikkelingsreis en zal enorm groeien in je zelfbeeld, je lichaamsbeeld, je seksueel beeld, in gezonde communicatie en denkwijze. Kortom je krijgt alle tools voor meer genot, rust, verbinding en tevredenheid zowel voor in de slaapkamer als daar buiten. Videolessen, werkboeken, opdrachten en persoonlijke coaching zal Mechie inzetten om je te begeleiden. Je leert nu eindelijk wat je op school al had willen leren!

En ja, het kan als spannend voelen om aan jezelf en je vrouwelijke seksualiteit te werken, maar al het nieuwe is spannend, dus dit ook. Met afwachten is verandert jouw situatie niet.

G-spot aan en gaan!

Wat maakt dit coachingsprogramma uniek?

Dit fantastische en uitgebreide programma wordt nergens anders aangeboden in Nederland. Daarnaast krijg je ontzettend veel waarde voor weinig geld. Voor nog geen tientje in de week heb je een fantastisch coachings- jaarprogramma met mega veel waarde inclusief persoonlijke begeleiding door Mechie Ceelen zelf. 

Is online coaching net zo effectief als offline coaching?

Absoluut! Ik train al jaren mensen online. Online coaching maakt het voor mij mogelijk om met mensen in heel Nederland te kunnen werken. En voor jou om vanuit je eigen veilige en vertrouwde omgeving deel te nemen aan jouw persoonlijke proces. Dat is juist heel fijn bij deze thema’s die voor veel vrouwen als spannend worden ervaren.

Werk je alleen met vrouwen?

Dit online programma is voor élke vrouw. Voor 1 op 1 begeleiding; op dit moment werk ik alleen met vrouwen.

Wat heb ik nodig als ik start met het coachingsprogramma?

De cursus is zo in elkaar gezet dat deze voor elke niveau is te volgen voor elke vrouw vanaf 18 jaar. Wat je nodig hebt is een goede WiFi (internet verbinding) en een rustige plek zodat je de video’s kunt luisteren, het werkboek kunt lezen én de opdrachten kunt maken of oefeningen kunt doen.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met dit jaarprogramma?

Het fijne van dit coachingsprogramma is dat je het helemaal zelf kunt indelen. Natuurlijk is het per persoon verschillend hoeveel tijd je kwijt bent, maar gemiddeld moet je rekenen op 2 uur per week. Ofwel vier keer een half uur per week minder met doelloos scrollen op je telefoon bezig zijn ;-). Alles wat je wilt veranderen kost tijd en oefening, want je weet; oefening baart kunst. Hoe meer je er voor gaat, hoe eerder je krijgt en vraagt wat je écht wilt, in en buiten de slaapkamer.

Als je niks verandert, verandert er ook niks. Ik ben er voor je om je te ondersteunen en te begeleiden in deze mooie persoonlijke ontwikkelingsreis.

Kan ik ook voor 1 : 1 coaching én therapie in aanmerking komen?

Jazeker dat kan! Vul hier gelijk je intake in!

Ok, I’m in, waar ook alweer te bestellen?

‘Vragen om wat je wilt’ jaarprogramma inclusief Q&A’s slechts voor € 497,- (inclusief BTW).
Termijnen vragen om extra werk. Vandaar dat het termijnbedrag normaal gesproken veel hoger is. Dat bespaar ik je nu. Waar wacht je nog op?

Je kunt ook kiezen voor  het online programma inclusief vragen stellen én persoonlijke 1 op 1 coaching. Ja dat wil ik.

love notes

Wat anderen over Mechie zeggen

Fantastisch hoe Mechie mij weet te begeleiden. Ik had zó veel angsten als het gaat om seksualiteit. Door Mechie heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen zowel in als buiten de slaapkamer!

Miranda, 38

Mechie is voor mij één groot voorbeeld, motivator en een sprankelende persoonlijkheid die ook heel goed het waarom achter dingen kan uitleggen. Ik ben enorm gegroeid!

Ilse, 47

Wat een fantastisch programma heb je gemaakt Mechie. Ik ben zo ontzettend aan het groeien en niet alleen op seksueel vlak, juist ook op persoonlijk vlak. En ik ben nog niet eens op de helft.

Nicole, 36

De coaching van Mechie sprak me op alle fronten aan en ik kon er direct mee aan de slag. Mechie geeft energie en nieuwe mogelijkheden voor je. Ik kan er echt weer tegenaan op alle fronten!

Wendy, 48

Ik dacht echt dat ik al veel wist, maar Mechie jij blijft mij verbazen met hoeveel ik nog helemaal niet weet. Ik kan het écht iedere vrouw aanraden. De opbouw is ook heel fijn. Wat een ontdekkingsreis!

Dorian, 47

Mooi hoe Mechie met zóveel enthousiasme en energie kan coachen en toch rustig en kalm haar punt kan overbrengen én het maximale uit je haalt. Zowel in als buiten de slaapkamer!

Maria, 46

Mechie kan goed luisteren en geeft goed advies zonder oordeel. Ze heeft een aanstekelijke positieve houding. Wat ik van Mechie heb geleerd, is om te zijn en te voelen wie je bent! Ze heeft me op alle vlakken in mijn kracht gezet. Mechie is goud!

Angelique, 44

Mechie heeft bij mij de opleiding Life Coach gevolgd. Ik bestempel haar al vanaf het begin als “De beste coach van Nederland”. Dat zegt genoeg denk ik. Je bent in goede handen!

Annemarie Sips

Mechie creëert en geeft ruimte en heeft een feilloze intuïtie om relevante zaken bloot te leggen en binnen no time de vinger op de wellicht wat zere plek te leggen. Haar oprechte warme aandacht en belangstelling maakt dat je snel vertrouwt met haar bent.

Lieke, 32

Vragen om wat je wel wilt

IK WIL DIT!

Jaarprogramma

497,-

IK WIL DIT!

Jaarprogramma én 1 op 1 coaching

897,-

of 2 termijnen van 458,50

Je kunt in een keer 897 euro (incl. btw) betalen, of in twee termijnen van 458,50 euro (incl. btw). In dat geval betaal je de eerste termijn direct en de tweede termijn na 30 dagen.

Copyright 2020 – 2024 Mechie Ceelen