ONLINE CURSUS

Vragen om wat je wilt, in en buiten de slaapkamer

 

Verlang je ernaar dat je krijgt wat je écht wilt, je dat ook aan anderen duidelijk kenbaar maakt en anderen jouw grenzen respecteren? Dat je optimaal kunt en mag genieten van plezier zonder dat je schaamte of schuldgevoelens hebt? Zodat je leven fijner wordt!
Relatie- en sekscoach Mechie Ceelen leert je hoe je dit in en buiten de slaapkamer realiseert.

GENIETEN!

Herken je:

Z
Dat je (voorgaande) partners over je grenzen zijn gegaan.
Z
Dat je niet echt krijgt waar je naar verlangt.
Z
Dat je niet precies weet wat je wel wilt.
Z
Dat je denkt dat het jou toch niet lukt.
Z
Dat je bang bent om anderen teleur te stellen.
Z
Dat je een lage eigenwaarde hebt.
Z
Dat je hulp vragen lastig vindt.
Z
Dat je er graag voor anderen bent.
Z

Dat je jouw lichaam hebt uitgeleend ten behoeve van andermans plezier.

ONGEKENDE WAARDE

Wat het programma vragen om wat je wel wilt, voor je doet

Mijn naam is Mechie Ceelen en ik ben Relatie- en Sekscoach. Wat het programma vragen om wat je wel wilt voor je doet, is van ongekende waarde. Het levert je rust, tevredenheid, minder gedoe en meer genot op. Veel van mijn klanten zijn gericht op de mensen in hun omgeving en nauwelijks op zichzelf. Ze hebben geleerd om er voor anderen te zijn, om aardig te zijn en om hun lichaam in te zetten in ruil voor aandacht. Als machtsmiddel om af te wijzen of om je zin mee te krijgen. Als je hiermee leert te stoppen en te leven zoals jij mag leven valt er een last van je schouders af en hoef je niet meer de persoon te zijn die je eigenlijk ook niet wilt zijn.

levenservaring

Expertstatus

Mechie liet zich scholen door de beste trainers en therapeuten. Onder andere Esther Perel, Marisa Peer, Remco Claassen, Tony Crabbe, Wouter de Jong, Jitske Kramer en prof. Dr. Margriet Sitskoorn. Mechie studeerde communicatie, NLP, lifecoaching, voedingsleer en persoonlijk leiderschap. Daarnaast verrijkte zij haar kennis door het bestuderen van meer dan 100 studieboeken. Tel daarbij haar eigen levenservaring en seksuele beschadigingen op. Meer dan genoeg opgedane vakkennis om jou te begeleiden in je persoonlijke proces.

Online cursus

E-BOOK

8 hoofdstukken waarin je stapsgewijs leert hoe je krijgt wat je wilt.

VIDEO

8 exclusieve bonusvideo’s waarin Mechie haar ervaringen deelt vanuit haar eigen expertise.

h

CHECKLIST

Een goede checklist om inzichtelijk te krijgen waar je was, nu bent en naartoe gaat.

VRAGEN OM WAT JE WILT IN EN BUITEN DE SLAAPKAMER

Dit ga je leren:

Wat je doet waardoor je niet krijgt wat je wilt.
Welke strategieën je daarvoor inzet.
Welke drama er daardoor in je leven is.
Hoe je erachter komt wat je wel wilt.
Hoe je de juiste vragen stelt.
Hoe je angst-conditionering je in de weg zit.
Hoe je jezelf en anderen niet meer tekort doet.
De waarde van je lichaam.
Hoe je aan je eigen behoeftes voldoet.
Hoe anderen aan jouw behoeftes kunnen voldoen.

Vragen om wat je wel wilt

per hoofdstuk

De inhoud

hoofdstuk 1 

Kennismaken met je coach

Mechie Ceelen deelt hoe alle aspecten van vrouw zijn en vrouwelijke seksualiteit je leven positief verandert als je het op de juiste manier inzet.

hoofdstuk 2

Kennismaken met je lichaam

Je ontdekt wat het doet voor je lichaam als je vrouwelijke en mannelijke energie (weer) in balans is. Hoe je daardoor je innerlijke blokkades heelt.

hoofdstuk 3

Kennismaken met je angsten, overtuigingen en je grenzen

Je leert welke gezonde tools je gebruikt zodat vragen om wat je wilt in je voordeel werkt in plaats van andersom.

hoofdstuk 4

Kennismaken met je verlangens

Je krijgt inzicht in je libido, hoe je dit verhoogt zodat je verborgen seksuele verlangens en fantasieën de ruimte krijgen om vrij te stromen.

hoofdstuk 5

Kennismaken met je orgasmes

Je ontdekt hoe je een fantastisch, intens en meervoudig orgasme krijgt. Ook als je nu bijna nooit een orgasme hebt of hiermee worstelt.

hoofdstuk 6

Kennismaken met masturberen

Je leert de voordelen van masturberen, hoe je de schaamte voorbij gaat en wat je juist mag doen én mag laten voor een optimaal resultaat.

hoofdstuk 7

Kennismaken met de behoeftes en verlangens van een man

Je ontdekt de seksuele geheimen van de man en alles wat je als vrouw wilt weten wat je beter wel of niet kunt doen om hem te plezieren.

hoofdstuk 8

Kennismaken met je seksleven

Je krijgt alle tools om je seksleven te verbeteren. Hoe je uit de sleur komt en je geniet van bevredigende seks.

bonus hoofdstuk

Liefde bedrijven binnen de grenzen van een vrouw

In dit hoofdstuk ga je ontdekken hoe je binnen je eigen grenzen (opnieuw) leert ontspannen en genieten na seksuele beschadigingen.

EIGENWAARDE

Je eigenwaarde is belangrijker dan de waarde die een ander jou toekent

Wat zouden eigenwaarde, zelfliefde en je grenzen aangeven voor je doen? Een compleet ander leven realiseren toch!? Stel je voor… je gaat in gesprek met je (seks)partner en geeft aan wat je lekker vindt, waar je goed opgaat en welke standjes of handelingen voor jou lekker, fijn of juist grensoverschrijdend zijn. En hij of zij dat respecteert? Dat is hoe jij het mag gaan doen, regelen en opeisen en niet alleen in de slaapkamer. Juist ook daarbuiten. Vanuit jouw eigenwaarde, zelfliefde, je lichaam écht kennen, het hebben geleerd waar jouw grenzen liggen én daarnaar handelen.

Vragen om wat je wel wilt

Vragen om wat je wel wilt

HOE WERKT HET?

=

Vragen om wat je wilt is een online jaarprogramma waarmee jij jezelf ontwikkelt op zowel persoonlijk, relationeel en seksueel niveau. Zodat jij optimaal kunt genieten van plezier in en buiten de slaapkamer!

=

Na inschrijving ontvang je een e-mail met persoonlijke inlog en kun je meteen starten met eerste hoofdstuk.

=

Je krijgt online toegang tot de hoofdstukken die 24/7/365 voor je beschikbaar zijn in de online omgeving, zodat je op je eigen tempo het jaarprogramma kunt volgen.

=

Het jaarprogramma heeft een werkboek met meer dan 100 pagina’s waarin je inspiratie krijgt én alle opdrachten om te groeien naar de persoon die je ook wilt zijn zonder dat je schaamte of schuldgevoelens hebt.

=

De hoofdstukken hebben exclusieve aanvullende inspirerende bonus video’s.

=

Hoe geweldig een programma ook is, vragen komen altijd op ploppen. Daarom heb je om de maand de kans om deel te nemen aan de live Q&A en persoonlijk gecoacht te worden door Mechie. Vragen insturen kan anoniem.

Vragen om wat je wel wilt

Veel gestelde vragen

Ok, ok, ik wil meedoen. En nu?

Klik op de button ‘ik doe mee’, plaats je bestelling en je aanmelding is klaar. Je ontvangt vrijwel gelijk je persoonlijke inlog gegevens, zodat je direct aan de slag kunt met de eerste hoofdstuk(ken). Maandelijks worden de volgende hoofdstukken vrijgegeven.

Wat is de 'Vragen om wat je wilt' cursus?

Deze cursus leert je vanuit de opgedane kennis, opleidingen en ervaring van Mechie Ceelen hoe je écht krijgt waar je naar verlangd zodat je het maximale uit jezelf gaat halen Het hebben van plezier op alle vlakken is je geboorterecht. Je gaat op een persoonlijke, relationele en seksuele ontwikkelingsreis en zal enorm groeien in je zelfbeeld, je lichaamsbeeld, je seksueel beeld, in gezonde communicatie en denkwijze. Kortom je krijgt alle tools voor meer genot, rust, verbinding en tevredenheid zowel voor in de slaapkamer als daar buiten. Videolessen, werkboeken, opdrachten en persoonlijke coaching zal Mechie inzetten om je te begeleiden. Je leert nu eindelijk wat je op school al had willen leren!

En ja, het kan als spannend voelen om aan jezelf en je vrouwelijke seksualiteit te werken, maar al het nieuwe is spannend, dus dit ook. Met afwachten is verandert jouw situatie niet. 

Wat maakt dit coachingsprogramma uniek?

Dit fantastische en uitgebreide programma wordt nergens anders aangeboden in Nederland. Daarnaast krijg je ontzettend veel waarde voor weinig geld. Voor nog geen euro per dag heb je een fantastisch coachingsprogramma inclusief persoonlijke begeleiding door Mechie Ceelen zelf én kun je al je vragen anoniem stellen en het antwoord ontvangen zonder dat je naam genoemd wordt. Dat is heel fijn bij de onderwerpen in de cursus waar bij velen (nog steeds) een hoop taboe op zit.

Kan ik een op een met je werken Mechie?

Ja, individuele begeleiding kan zeker. Om de mogelijkheden te bespreken: neem gerust contact met me op! 

Is online coaching net zo effectief als offline coaching?

Absoluut! Ik train al jaren mensen online. Online coaching maakt het voor mij mogelijk om met mensen in heel Nederland te kunnen werken. En voor jou om vanuit je eigen veilige en vertrouwde omgeving deel te nemen aan jouw persoonlijke proces. Dat is juist heel fijn bij deze thema’s.

Werk je alleen met vrouwen?

Deze cursus is voor elke vrouw. Voor individuele begeleiding: all is welcome!

Wat heb ik nodig als ik start met het coachingsprogramma?

De cursus is zo in elkaar gezet dat deze voor elke niveau is te volgen voor elke vrouw vanaf 18 jaar. Wat je nodig hebt is een goede WiFi (internet verbinding) en een rustige plek zodat je de video’s kunt luisteren, het werkboek kunt lezen én de opdrachten kunt maken of oefeningen kunt doen.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met deze cursus?

Het fijne van dit coachingsprogramma is dat je het helemaal zelf kunt indelen. Natuurlijk is het per persoon verschillend hoeveel tijd je kwijt bent, maar gemiddeld moet je rekenen op 2 uur per week. Ofwel vier keer een half uur per week minder met doelloos scrollen op je telefoon bezig zijn ;-). Alles wat je wilt veranderen kost tijd en oefening, want je weet; oefening baart kunst. Hoe meer je er voor gaat, hoe eerder je krijgt en vraagt wat je écht wilt, in en buiten de slaapkamer.

Als je niks verandert, verandert er ook niks. Ik ben er voor je om je te ondersteunen en te begeleiden in deze mooie persoonlijke ontwikkelingsreis.

Ok, I’m in, waar ook alweer te bestellen?

‘Vragen om wat je wilt’ cursus slechts voor € 347,- (inclusief BTW) of twee keer € 175,- (inclusief BTW)
Termijnen vragen om extra werk. Vandaar dat het termijnbedrag normaal gesproken veel hoger is. Dat bespaar ik je nu. Waar wacht je nog op?

love notes

Wat anderen over mij zeggen

Fantastisch hoe Mechie mij weet te begeleiden. Ik had zó veel angsten als het gaat om seksualiteit. Door Mechie heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen zowel in als buiten de slaapkamer!

Miranda, 38

Mechie is voor mij één groot voorbeeld, motivator en een sprankelende persoonlijkheid die ook heel goed het waarom achter dingen kan uitleggen.

Ilse van Erp

Wat een fantastisch programma heb je gemaakt Mechie. Ik ben zo ontzettend aan het groeien en niet alleen op seksueel vlak, juist ook op persoonlijk vlak. En ik ben nog niet eens op de helft.

Nicole, 36

De coaching van Mechie sprak me op alle fronten aan en ik kon er direct mee aan de slag. Mechie geeft energie en nieuwe mogelijkheden voor je. Ik kan er weer tegenaan!

Wendy Jansen

Ik dacht echt dat ik al veel wist, maar Mechie jij blijft mij verbazen met hoeveel ik nog helemaal niet weet. Ik kan het écht iedere vrouw aanraden. De opbouw is ook heel fijn. Wat een ontdekkingsreis!

Dorian, 47

Mooi hoe Mechie met zóveel enthousiasme en energie kan coachen en toch rustig en kalm haar punt kan overbrengen én het maximale uit je haalt.

Maria van Kilsdonk

Mechie kan goed luisteren en geeft goed advies zonder oordeel. Ze heeft een aanstekelijke positieve houding. Wat ik van Mechie heb geleerd, is om te zijn en te voelen wie je bent! Ze heeft me op alle vlakken in mijn kracht gezet. Mechie is goud!

Angelique Rijkers

Mechie heeft bij mij de opleiding Life Coach gevolgd. Ik bestempel haar al vanaf het begin als “De beste coach van Nederland”. Dat zegt genoeg denk ik. Je bent in goede handen!

Annemarie Sips

Mechie creëert en geeft ruimte en heeft een feilloze intuïtie om relevante zaken bloot te leggen en binnen no time de vinger op de wellicht wat zere plek te leggen. Haar oprechte warme aandacht en belangstelling maakt dat je snel vertrouwt met haar bent.

Lieke van den Boogaard

Vragen om wat je wel wilt

IK DOE MEE!

En betaal in 1x

347,-

incl. btw

IK DOE MEE!

En betaal 2x

175,-

incl. btw

De eerste termijn voldoe je direct. De tweede termijn na 30 dagen.

Copyright 2020 – 2021 Mechie Ceelen
Branding & Website Joyce Ebbens